‘La vita è bella!’

Oftewel, ‘het leven is geweldig’ in het Italiaans. Genieten is het sleutelwoord in de Italiaanse keuken en Bella Luna maakt dit toegankelijk door een bijzonder assortiment broodsoorten te bieden.

Ieder brood heeft zijn eigen verhaal en karakter. Brood voor de hele familie of een broodbeleving voor de ware liefhebber. Proeven is geloven, of beter gezegd: proeven is genieten!

Bella Luna BiancoBella Luna Bianco

De ‘Bianco’ is herkenbaar aan zijn kastanje-kleurige korst en volle ronde smaak. Het is de meest toegankelijke desemvariant in het Bella Luna-assortiment. Een brood voor de hele familie.

Bella Luna GranoBella Luna Grano

Gemaakt uit traditioneel windgemalen volkoren meel. Heerlijk, gezond brood met handgeschept zeezout als smaakmaker. Brood voor ieder moment van de dag.

Bella Luna OlivaBella Luna Oliva

Voor dit brood maken we gebruik van het deel van de Bella Luna Bianco. Door een rijke vulling van Toscaanse olijven krijgt het een hele eigen smaakbeleving.

Bella Luna SienaBella Luna Siena

Gebasseerd op de Bella Luna Grano en verrijkt met dadels en walnoten en vijgen. Hierdoor ontstaat een roodachtige kruimkleur. Het lange rijpproces zorgt voor een rijke nasmaak.

Bella Luna Panino BiancoBella Luna Panino Bianco

Een speels broodje, de kindervriend van onze Bella Luna familie. Laat zich ook goed combineren met zoet beleg.

Bella Luna Panino GranoBella Luna Panino Grano

Lekker bruin!!! Vol van smaak en door zijn vorm zeer makkelijk te eten.

Bella Luna Oliva broodjesBella Luna Oliva

Door de rijke vulling van Toscaanse olijven, is dit een geschikt broodje om heerlijk te eten bij o.a een salade. Ook zeer geschikt om croutons van te maken voor bij een salade.

Bella Luna Panino SienaBella Luna Panino Siena

Zoet gevuld, met vijgen dadels en noten. Het ultieme broodje voor bij het kaasplankje!

Bella Luna LungoBella Luna Lungo

Onze italiaanse variant op het bekende stokbrood van de Bella Luna familie, makkelijk en bijzonder geschikt voor bij de borrel, fondue of BBQ.

Reacties zijn gesloten.