Ambacht

Voor het produceren van Bella Luna maken we gebruik van aloude technieken in een moderne tijdsgeest. Maar toch blijft het grotendeels ambacht wat Bella Luna u biedt. Zonder concessies kiezen wij voor eigenzinnige bloemsoorten en handgeschept
zeezout. Mede door Bella Luna’s unieke beheersing van de desemcultuur zijn wij in staat constante producten te leveren.

Ontdooien en afbakken

De lange rijpingstijd van 6 tot 12 uur in zorgt er voor dat het deeg zich maximaal kan ontwikkelen en waarbij het bakproces die lekkere karakterestieke korst geeft. Op deze wijze ontstaat er een bijzonder bake-off brood met een hoge kwaliteit. Een bijzonder broodproduct in uw winkel in twee eenvoudige stappen;
ontdooien en afbakken.

Het ontdooide product kunt u ook enige dagen gekoeld bewaren alvorens af te bakken. Hiermee voorkomt u derving en kunt u inspelen op iedere behoefte van de dag.

Download de flyer als PDF

Distributie en verkoop

Wij staan garant voor een professionele afhandeling in levering en betaling. Laat u informeren over de mogelijkheden en de prijzen.
Uiteraard leveren wij ook rechtstreeks uit aan klanten in onze regio.
Voor meer informatie kunt u kijken op onze andere site: www.vermeulendenotter.nl

Reacties zijn gesloten.